13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u 'krivom' dresu

U protivničkom dresu Krima sutra će biti Dora Krsnik, donedavna Podravkašica: Na terenu prijateljstvo prestaje, želim samo pobjedu, nećemo imati milosti
U

Kuglice su njen Krim Mercator spojile s Podravka Vegetom te ju smjestile u grupu C. Mercator je upisao jednake rezultate kao i Podravka, pobjeda protiv Thüringera i poraz od Gyora. Krsnik je u dva susreta zabila jedan pogodak. Unatoč promjeni kluba i države, Doru vesele rezultati njenog bivšeg kluba.

Ne propustite

Liga prvakinja pun je pogodak za trofejni koprivnički rukometni klub. Dvorana je puna do posljednjeg mjesta, karte nestaju brzinom Marije Holešove, a rukomet doživljava renesansu. Podravka Vegeta sutra dočekuje ljubljanski Krim Mercator u čijim redovima igra dojučerašnja Podravkašica Dora Krsnik. Upravo je ovog ljeta Krsnik dres Podravke zamijenila dresom slovenskog prvaka i čestog sudionika Lige prvakinja, nakon što je šest sezona provela u Koprivnici.

– Kada sam došla u Ljubljanu svi su me lijepo dočekali, od cura, trenera i uprave i pomogli mi da se što prije uklopim. Odmah sam shvatila da je ovo jedan veliki klub koji traži puno profesionalizma. Bilo je malo teško u pocetku jer smo stvarno puno trenirali, ali kad se tijelo na to navikne sve postaje lakše. Ja sam dosta snalažljiva pa mi je i to pomoglo u svemu. Grad je prekrasan, ekipa mi je odlična, imamo puno mladih cura koje već sad imaju glavne uloge u ekipi. Sviđa mi se sustav na kojem naš trener Bregar inzistira i mislim da sam se dobro uklopila u klub – počela je Krsnik, donedavna rukometašica s adresom u Koprivnici.

Kuglice su njen Krim Mercator spojile s Podravka Vegetom te ju smjestile u grupu C. Mercator je upisao jednake rezultate kao i Podravka, pobjeda protiv Thüringera i poraz od Gyora. Krsnik je u dva susreta zabila jedan pogodak. Unatoč promjeni kluba i države, Doru vesele rezultati njenog bivšeg kluba.

– Stvarno s guštom odlazim na treninge i na utakmice. Jako se puno pripremamo za svaku utakmicu u Ligi prvaka jer želimo ostvariti što bolji plasman. Nemam nikakvih ozljeda, stara ozljeda gležnja i dalje je dobro sanirana. Pratim Podravku jer smo s njima u skupini. Dobro je za hrvatski rukomet da su se plasirale u LP. Meni ostaje samo žal sto mi to nismo uspjele zadnje dvije godine, ali to je sve dio sporta. Ove godine Podravku je poslužila i sreća u pogledu domaćeg kvalifikacijskog tunira, nisu morale putovati u Norvešku kao mi prošle godine. Ekipa Podravke dosta je promijenjena u odnosu na prošlu godinu, ali mislim da imaju kvalitetu jer su uspjeli pobijediti Thüringer u gostima. Koliko sam čula od cura, zadovoljne su i s trenerom i vidi se da on dobro vodi ekipu – rekla je Krsnik.

Rk Podravka - Rk Koka
Foto: Ivan Brkić

Povratak u Koprivnicu čini ju jako sretnom jer nema ništa kao susreta protiv kluba u kojem ste proveli velik dio karijere, ali i činjenica da vrijeme nakon utakmice može provesti s dečkom koji je iz koprivničkog kraja.

– Veselim se ponovno doći u Koprivnicu, pa makar to bilo u protivničkom dresu. Život je takav da sad imam novi klub,  nadam se da ćemo mi što bolje odigrati i dokazati da smo i mi spremne za velike stvari. Sretna sam što ću vidjeti neke bivše suigračice, ali dok stanemo na teren prijateljstvo prestaje i želim samo pobjedu. Ni ja ni moja ekipa nećemo imati milosti – rekla je desetka Krim Mercatora.

Najveće navijače Dora će imati u svojoj majci i sestri koje će doći na ovu utakmicu, kao i svaku dosad koju je igrala u Koprivnici. Samo će ovaj put obitelj biti uz slovensku ekipu.

Bilo je i lijepih, ali i ružnih trenutaka u dresu Podravke // Foto: Matija Gudlin
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×