12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
gotova reprezentativna stanka

Farmaceuti u nedjelju dočekuju najugodnije iznenađenje prvenstva, dolazi Gorica i Zwolinski, Ivković: Pobjeda donosi gornji dio ljestvice
F

Bit će ovo drugi međusobni susret ovih dviju momčadi ove sezone. Prvi je u Velikoj Gorici završio rezultatom 3-3. Ivković će ponovno na raspolaganju imati Doležala koji se vraća nakon tri mjeseca pauze zbog ozljede. 

Ne propustite

Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje odmjeriti snage s Goricom u 11. kolu Hrvatski Telekom Prve lige, pišu službene stranice kluba. Koprivnička momčad u susret ulazi kao šesta na prvenstvenoj ljestvici s 12 osvojenih bodova, četiri manje od nedjeljnog protivnika. Utakmicu je najavio trener Slavena Tomislav Ivković.

– Veselim se nedjeljnoj utakmici jer, po svemu ono što sam vidio u ovih dva tjedna kada je bila pauza i ako je trening onaj koji daje sliku momčadi, sam uvjeren da su igrači maksimalno koncentrirani i motivirani i da jedva čekaju utakmicu s Goricom. Susret će biti veliki izazov i za njih i za nas jer pobjeda donosi gornji dio tablice. Mislim da imamo kvalitetu, mislim da smo dobro iskoristili ova dva tjedna i da smo sada jači za barem deset posto što se tiče razumijevanja igre, razumijevanja suradnje i što se tiče agresivnosti koja bi trebala biti ključ uspjeha. Agresivnost moramo dizati iz utakmice u utakmicu kako bi bili sve bolji. Respektiramo Goricu i njihove rezultate, ali vjerujemo u svoje kvalitete i mislim da smo spremni odigrati najbolju utakmicu do sada – objasnio je Ivković.

Bit će ovo drugi međusobni susret ovih dviju momčadi ove sezone. Prvi je u Velikoj Gorici završio rezultatom 3-3. Ivković će ponovno na raspolaganju imati Doležala koji se vraća nakon tri mjeseca pauze zbog ozljede.

Nk Slaven Belupo - Nk Dinamo
Foto: Ivan Brkić

– To je bio početak prvenstva. Igrali smo u nemogućim uvjetima po nesnosnoj vrućini. Nismo se međusobno poznavali, ni Gorica ni mi, i nedjeljna utakmica bit će potpuno različita od te. Priprema za nju će biti potpuno drugačija, ali će opet sve ovisiti sve o igračima na samom terenu – rekao je trener Slaven Belupa.

Slaven Belupo neporažne je tri utakmice u nizu, a nakon remija s Rudešom i Rijekom svladali su Istru.

– Nizovima se ne zamaram. Gledam i razmišljam samo o onoj idućoj utakmici i o igri koja mora biti sve bolja i bolja jer donosi rezultate i bodove – zaključio je Ivković.

Nedjeljna utakmica između Slavena i Gorice igrat će se s početkom u 15 sati. Blagajne na stadionu Ivan Kušek Apaš otvorit će se u 13 sati, a prvih 50 kupaca karte dobit će majice koprivničkog kluba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×