22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nastavak suradnje

Trafostanica Borik – Boričec prošla tehnički pregled, kreće se s prijavama za priključak
T

Tehnički pregled je uspješno obavljen te se u roku od tjedan dana očekuje dobivanje uporabne dozvole.

Ne propustite

Gradonačelnik Hrvoje Janči, direktor HEP-a Koprivnica Goran Pakasin, voditelj Elektre Đurđevac Ivan Kolarić i pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti Dejan Đud sudjelovali su na tehničkom pregledu trafostanice u prigradskom naselju Suha Katalena predio Borik i Boričec.

Tehnički pregled je uspješno obavljen te se u roku od tjedan dana očekuje dobivanje uporabne dozvole.

– Grad Đurđevac ima vrlo dobru poslovnu suradnju s HEP-om, a što je vidljivo na zajedničkim projektima elektrifikacije vinogradarskih predjela. Još prošlu godinu Grad je pokrenuo javni poziv za predio Borik – Boričec na koji se javilo preko 30 zainteresiranih za priključak, a kako ti predjeli nisu mogli dobiti priključke bez trafostanice Grad je sklopio ugovor s HEP-om za sufinanciranje izgradnje ove trafostanice vrijedne oko 400.000,00 kuna. Sada kada su radovi završeni svi vlasnici klijeti s predjela Borika i Boričeca mogu podnijeti zahtjev za priključak u najbližu poslovnicu HEP-a- rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Još 2016. godine u suradnji s HEP-om izrađen je pregled postojećih električnih mreža i plan nove mreže na cijelom vinogradarskom području te je ovom prilikom razgovarano i o mogućnosti proširenja projekta elektrifikacije na predio Kenđeličev breg i Ilijevke, ali i na ostale vinogradarske predjele koji iskažu interes.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×