12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
đurđevac

FOTO Udruga Mali Princ družila se sa zaposlenicima INA-e
F

U ime gostiju obratio se Inin direktor proizvodnje nafte i plina Csaba Gal izrazivši zadovoljstvo organiziranim susretom i pomaganjem djeci s teškoćama.

Ne propustite

Članovi Udruge Mali princ ovaj tjedan družili su se sa zaposlenicima INA-e, članovima Kluba volontera INA-e.

Ovaj susret dogovoren je na inicijativu Vladimira Tišljar, direktora proizvodne regije sjeverna Hrvatska. Dobrodošlicu u Udrugu zaželjela im je predsjednica Udruge Kristinka Štefan, upoznala ih sa djelovanjem Udruge te izrazila zadovoljstvo suradnjom s lokalnom zajednicom istaknuvši kao primjer INA-u u kojoj su ove godine u dva navrata gosti bili članovi Udruge Mali princ posjetivši INA-inu poslovnu zgradu u Đurđevcu i Centralnu plinsku stanicu u Molvama. Upravo kao sjećanje na taj posjet Inin direktor proizvodne jedinice Procesi Mirko Lukić uručio je predsjednici zajedničku sliku članova Udruge i zaposlenika Centralne plinske stanice Molve.

U ime gostiju obratio se Inin direktor proizvodnje nafte i plina Csaba Gal izrazivši zadovoljstvo organiziranim susretom i pomaganjem djeci s teškoćama. Nakon upoznavanja, organizirana je radionica keramike na kojoj su članovi Udruge i gosti izrađivali glinene suvenire grada Đurđevca, a bila je to prilika i za zajednički posjet Đurđevačkoj sahari.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×