19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kaznena prijava

Križevčani izrađivali oružje, držali eksplozivne tvari te u dvorištu uzgajali konoplju
K

Ujedno je nedozvoljeno posjedovao automatsku pušku, streljivo, plinski pištolj i zračnu pušku.

Ne propustite

Križevčani stari 34 i 20 godina, neovlašteno su proizvodili i prodavali drogu, nedozvoljeno posjedovali, izrađivali i nababavljali oružje i eksplozivne tvari.

Isto tako, policija sumnja se da je osumnjičeni 34–godišnjak tijekom ove godine u dvorištu obiteljske kuće neovlašteno uzgajao konoplju tipa droga i proizvodio marihuanu radi prodaje.

Ujedno je nedozvoljeno posjedovao automatsku pušku, streljivo, plinski pištolj i zračnu pušku.

Oduzeto mu je 866,17 grama marihuane, te oružje, streljivo i novac.

Također, sumnja se da je 20–godišnjak nedozvoljeno posjedovao marihuanu i prodavao je drugim osobama na križevačkom području. Oduzeo mu je 205 grama marihuane, digitalna vaga i novac.

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su kriminalističko istraživanje te je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenika podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Protiv 34-godišnjaka podignuta je i prijava zbog kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×