19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tradicija

FOTO Društvo multiple skleroze sastalno se na redovnoj godišnjoj skupštini
F

Prisutnima se ispred Koprivničko-križevačke županije obratio i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Ne propustite

U prostorijama Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce u Koprivnici održana je redovna godišnja skupština Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije kojoj je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Melita Samoborec.

Na samom početku skupštine svima prisutnima odratila se predsjednica Društva Radmila Funtek.

– Grad Koprivnica je naš partner u puno događanja. Ove godine nam je jako puno pomogao prilikom naše prve biciklijade. Stoga zahvaljujem Gradu što nam je pomogao u organizaciji iste, a isto tako hvala im na podršci i u drugim projektima i programima. – istaknula je u svom uvodnom govoru predsjednica Radmila Funtek.

Na dosadašnju dobru suradnju između Grada i Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije osvrnula se zamjenica Samoborec pohvalivši rad Društva te im poželjela puno uspjeha u daljnjem radu.

– Čestitam vam na svim aktivnostima i sadržajima koje  ste organizirali tijekom ove godine. Sigurna sam da ćete i u planu za iduću godinu imati isto tako puno takvih aktivnosti. Drago mi je što vaša udruga radi na kvaliteti života vaših članova, ali  i na poboljšanju života ne samo vaših članova nego i cijelih njihovih obitelji. Grad Koprivnica će vam pomoći u svakom pogledu i nastojati i dalje dobro surađivati sa vašom udrugom kao i do sada. Nadam se da će se biciklijada, koju ste spomenuli, pretvoriti u jednu tradicionalnu akciju jer je bila jako dobro podržana i od vaših članova, ali i od građana. – istaknula je zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Prisutnima se ispred Koprivničko-križevačke županije obratio i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×