17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SJEDNICA

Koprivničke manifestacije i lokalni proizvođači predstavit će se na glavnome trgu u Zagrebu
K

Zajednica je jedna od rijetkih koja ima svoje turističke manifestacije – Veliku martinjsku špelanciju, Country vikend i Pisanicu od srca, a važno je spomenuti i projekt Volim Podravinu i Prigorje.

Ne propustite

U prostorijama Županijske uprave u srijedu je održana 1. sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, kao i 2. sjednica Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke, kojima su prisustvovali župan Darko Koren, ujedno i predsjednik županijske Turističke zajednice, te pomoćnica direktora županijske Turističke zajednice Kristina Sočev.

Nakon što su članovi Turističkog vijeća prihvatili Prijedlog Izmjena i dopuna Financijskog plana županijske Turističke zajednice za 2018. godinu, također je usvojen i Prijedlog Financijskog plana i programa rada županijske Turističke zajednice za 2019. godinu. Kao što je pojasnila pomoćnica direktora Sočev, povećani su prihodi, a posebno oni iz Hrvatske turističke zajednice i Ministarstva turizma. Zajednica je jedna od rijetkih koja ima svoje turističke manifestacije – Veliku martinjsku špelanciju, Country vikend i Pisanicu od srca, a važno je spomenuti i projekt Volim Podravinu i Prigorje. Po prvi put, Zajednica će svoje manifestacije i lokalne proizvođače predstaviti na glavnom trgu u Zagrebu, tiskat će se nova brošura s kompletnom turističkom ponudom na području Županije, a nastavit će se raditi i na promociji naivne umjetnosti. Zajednica se također planira aktivnije uključiti u pripremu EU projekata i povlačenja EU sredstava, u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom PORA.

Na sjednici je usvojen i Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na subvenciju za organizirani dolazak izletnika na područje Koprivničko-križevačke županije za 2019. godinu te Odluka o imenovanju Povjerenstva za tehničku provedbu Javnih natječaja Hrvatske turističke zajednice.

Na sjednici Skupštine županijske Turističke zajednice također su donesene Izmjene i dopuna financijskog plana Zajednice za 2018. godinu te Financijski plan i program rada za 2019. godinu. Dnevni red dopunjen je točkom koja se odnosila na imenovanje preostalih članova Turističkog vijeća za koje su predložene Tea Zobunđija i Katica Blažok s đurđevačkog područja, što su članovi i usvojili.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Krenula je sezona

Nezaposleni Podravci “sele” na more, ispod 1270 eura ne žele konobariti, kuhari “izvjesili” cijenu od 1540 eura!

Nedostatak radnika, porezna opterećenja te nerealno regulirana radna vremena glavni su problemi naših ugostitelja. Sve se to potencira u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×