21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
udruga vinogradara i vinara

FOTO Pogledajte kako je bilo na 14. izložbi mladih vina u Molvama
F

Ne propustite

Udruga vinogradara i voćara Molve organizirala je 14. međunarodnu izložbu mladih vina. Već dugi niz godina na izložbi mladih vina u Molvama sudjeluju i vinari iz susjedne republike Mađarske, Gyekenysa i Zakanya.

Vina je ocjenjivala komisija certificiranih degustatora vina na čelu sa predsjednikom komisije dipl.ing. Dragutinom Kamenjakom. Komisija je ocijenila 107 uzoraka vina od kojih su dodijeljene 22 zlatne diplome, 51 srebrna diploma,14 brončanih diploma i četiri priznanja. Iz ovih rezultata ocjenjivanja vina vidi se da su proizvođači ulaganjem svojeg truda, vještina i znanja u svojim vinogradima uspjeli proizvesti odlična vina.

Najbolje ocjenjeno vino, a ujedno i šampion izložbe je vino Traminac Ivice Šignjara iz Šemovaca, a Načelnikovo vino je mješavina sorata obitelji Kopričanec iz Molvi. Najljepšom etiketom proglašena je etiketa obitelji Šifkorn.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ugovor na dvije godine

Podravka Vegeta potpisala novo pojačanje, u Koprivnicu stiže brončana reprezentativka

Podravka Vegeta priprema se za polufinale Kupa sredinom svibnja u Poreču, no ujedno i radi kadrovske "križaljke" za sljedeću...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×