21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
protiv nasilja

Dan ružičastih majica u Drnju obilježen na vrlo poseban način, poletjele razglednice s porukama mira
D

Razglednice su privezali za vezice balona, koje smo punili helijem, te ih pustili s nadom da ćemo dobiti pokoji odgovor.

Ne propustite

Posljednje srijede u veljači, danas, obilježava se Dan ružičastih majica (Pink Shirt Day), program prevencije vršnjačkog nasilja.

Ideja je nastala u znak protesta zbog incidenta, koji se dogodio u jednoj kanadskoj školi kad je srednjoškolac, koji je podržavao svoju majku oboljelu od raka, obukao ružičastu majicu u školu. Skupina dječaka ga je u tome podržala – obukli su ružičaste majice u školu i tako poslali poruku o važnosti tolerancije i nenasilja.

U Hrvatskoj se Dan ružičastih majica obilježava od 2014. godine, a njihova ga škola obilježava od 2016. Uz ružičaste majice, povodom današnjeg dana pisali razglednice u ime tolerancije i nenasilja. Razglednice su privezali za vezice balona, koje su punili helijem, te ih pustili s nadom da ćemo dobiti pokoji odgovor.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×