12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
bravo

Đurđevčanke gostovale u Dobar dan Hrvatska i pohvalile se da je pogača z oreji uspješno zaštićena
Đ

U razgovoru sa svojim domaćinima, voditeljima Ivanom Debeljak i Davorom Meštrovićem, Mirjana Mišulin je najavila da će 9. ožujka u Hotelu Picoku, članice ove vrijedne ženske đurđevačke, gradske udruge proslaviti Međunarodni dan žena i 20-tu godišnjicu svojega rada.

Ne propustite

Uoči upoznavanja sa fašenskim gastro-običajima članice Udruge žena grada Đurđevca gostovale su na u programu HRT-a.

U emisiji Dobar dan Hrvatska, u poslijepodnevnom terminu, Đurđevčanke su prezentirale pripremu najtradicionalnije pokladne  slastice; krafni, pokladnica, odnosno fanki. Pripremala ih je đurđevačka gastro-ekipa Udruge žena, Marija Kožar, Ljubica Dobravec i Mirjana Mišulin.

U strpljivom čekivanju da se zagrije ulje za pečenje fankov, predsjednica Udruge žena grada Đurđevca Mirjana Mišulin nije zaboravila podsjetiti gledatelje da Đurđevčanke posljednjih godina intenzivno rade na istraživanju i zaštiti tradicijske gastro-baštine svojega kraja koju bi rado uklopile u gastro-turističku ponudu svojega Grada Picoka.

Pohvalila se da je pogača z oreji uspješno zaštićena i prva na popisu njihova istraživačkog interesa. U razgovoru sa svojim domaćinima, voditeljima Ivanom Debeljak i Davorom Meštrovićem, Mirjana Mišulin je najavila da će 9. ožujka u Hotelu Picoku, članice ove vrijedne ženske đurđevačke, gradske udruge proslaviti Međunarodni dan žena i 20-tu godišnjicu svojega rada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×