18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA HNL

Pomlađeni Slavenaši odlaze Rudešu na posljednje gostovanje, Sertić: Želimo vidjeti na koga možemo računati u idućoj sezoni
P

Slaven Belupo je ove sezone upisao pobjedu te dva neriješena rezultata u ogledima s Rudešom.

Ne propustite

Slaven Belupo sutra, u 18 sati, u sklopu 35. kola Prve HNL igra pretposljednji susret ove sezone. Protivnik će na stadionu u Kranjčevićevoj biti Rudeš.

Zagrepčani su uvjerljivo posljednji te će sljedeće sezone nastupati u Drugoj HNL. Prikupili su svega 14 bodova, pritom ostvarivši tri pobjede, pet neriješenih rezultata i 26 poraza. Od toga im je jedan nanio trener Farmaceuta Ivica Sertića, dok su druga ogleda dva zaključena podjelom bodova.

– Rudeš je ovog proljeća dokazao da je respektabilna momčad stoga smo se na taj način i pripremali kroz treninge iza nas. Kao i u svakoj drugoj utakmici ići ćemo na pobjedu kako bismo skupili što više bodova u ovoj završnici prvenstva. Želimo i kroz rezultate i kroz igru ostati na visokoj razini kako bismo uhvatili zalet za iduću sezonu – kazao je Sertić za službene klupske stranice.

Zbog ozljeda neće nastupiti Bačelić-Grgić, Čanađija, Zirdum, Krstanović i Bongongui, a Lima i Bogojević imaju kartone. Nova je to prilika mladim igračima koji se već sada dobrim igrama mogu rezervirati mjesto na Sertićevom popisu za sljedeću sezonu.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Kao što sam rekao i prije te utakmice, završnicu prvenstva ćemo iskoristiti kako bismo pružili priliku našim mlađim igračima i igračima koji su manje igrali. Želimo vidjeti na koga možemo računati u idućoj sezoni i na taj način početi slagati kockice i igrački kadar za ljetne pripreme – objasnio je strateg.

Među onima koji traže priliku je i Ivan Jajalo, veznjak Slavena koji smatra kako je Rudeš, unatoč riješenom drugoligaškom statusu, opasan protivnik.

– Prije svega, rekao bih da respektiramo mladu momčad Rudeša koja je zasigurno željna igre i dokazivanja. Očekujem tešku utakmicu jer je domaćin puno bolja ekipa nego što to tablica pokazuje. Ipak, mi dobro izgledamo zadnjih nekoliko kola i mislim da će utakmica ići u našu korist ako budemo pravi. Od sebe očekujem da ću pružiti dobru partiju, dokazati treneru da može računati na mene i tako pomoći ekipi da dođe do pobjede – zaključio je Jajalo.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prekrasna djevojka “zaustavila vrijeme” u centru grada, zebrasti uzorak nije nas ostavio ravnodušnima

Ova simpatična plavuša hrabro je odabrala ovu gotovo pa ljetnu haljinu. Ovaj zebrasti uzorak odličan je izbor za šetnju...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×