12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DVIJE NESREĆE

Nije pazila pa oduzela prednost, a sve zaključeno sudarom s kamionom
N

Jedna nesreća dogodila se u Gornjoj Brckovčini, a druga u Đurđevcu.

Ne propustite

Osim 27-godišnjaka koji je pijan izletio s ceste, a o čemu možete pročitati ovdje, tijekom protekla dva dana dogodile su se još dvije prometne nesreće.

Prva se dogodila u srijedu oko 7.30 sati na križanju u Gornjoj Brckovčini. Ondje je 72-godišnjakinja svojim Daewoo Lanosom oduzela prednost što je dovelo do sudara s kamionom Man. Njime je upravljao 40-godišnjak. Zabilježena je materijalna šteta, dok će protiv vozačice biti pokrenut prekršajni postupak.

Istoga dana, svega sat vremena kasnije, u Ulici Međašna u Đurđevcu 75-godišnjak je tijekom nepropisne vožnje u ‘rikverc’ svojim Golfom udario drugi automobil. Iako je pogriješio, vozač Golfa napustio je mjesto nesreće, ali je i pronađen. Protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×