13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POZNATI UZROK

Snažni požar na poduzeću Bioplinare nanio veliku štetu, došlo je do miješanja plinova
S

Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Križevci i DVD-a Sveti Petar Orehovec.

Ne propustite

Rano ujutro u petak na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena su dva požara. Prije onoga u Ulici Mitrovica u Virju, o kojemu smo pisali, netom prije 7 sati gorilo je i u Gregurovcu u kompleksu poduzeća Bioplinare.

Razlog je bio isti kao i u slučaju virovsko požara – udar groma.

– Uslijed udara groma u zaštitnu membranu koja je djelomično napukla te miješanjem kisika s plinovima koji su se nalazili unutar fermentera, a od nastale mješavine plinova došlo je do otvorenog požara kratkotrajnog i jakog intenziteta uslijed čega je membrana u potpunosti izgorjela – stoji u izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Požar su ugasili vatrogasci JVP-a Križevci i DVD-a Sveti Petar Orehovec. Materijalna šteta bit će poznata po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Ozlijeđenih osoba nije bilo. Policijski službenici dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još je dobro i prošao

“Majstor” dobro proslavio Praznik rada! Sjeo za volan s više od 2 promila, ostao bez novaca i vozačke

Praznik rada učinio svoje i neki su se ipak previše opustili. U kasnim večernjim satima 1. svibnja zaustavljen je 35-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×