23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Stravičan događaj

Kuhar iz pakla koji je sjekirom masakrirao mačića dobio otkaz, vlasnik pizzerije: Ispričavam se za njegov zločin, razočarao sam se u ljudski rod
K

Dodao je i da osuđuje nemili događaj te da će idućih dana odlučiti o sudbini svog lokala.

Ne propustite

Gnjusan čin ubijanja mačića sjekirom u Varaždinu, koji je šokirao cijelu Hrvatsku, koštao je počinitelja posla u tamošnjoj pizzeriji.

Podsjetimo, azil za napuštene životinje, koji vodi Udruga Spas, primio je anonimnu dojavu građanina o ubojstvu mačića na parkiralištu jedne pizzerije.

– Prema riječima čovjeka koji je nazvao, tamošnji pizza-majstor sjekirom je raskomadao mačića te ga je zatim želio baciti u krušnu peć. Ipak, kao što nam je rekla osoba koja je prijavila, od toga je odustao te je životinju navodno odvezao na Dravu – ispričala je Gordana Lacko, predsjednica Udruge Spas, za varazdinski.

Danas se putem Facebook profila pizzerije Raj javnosti obratio vlasnik, koji je izrazio žaljenje zbog događaja i rekao da je otpustio svog zaposlenika.

– Kao prvo, imam potrebu ispričati se za zločin koji nisam počinio niti sam bio prisutan kada se dogodio, i tu potrebu imam baš ja koji kod kuće živim sa maltezerom od 4 kile koji svaku večer spava na nogama moga djeteta. Kao drugo, želio bih se ispričati što nisam znao prepoznati da u svom Raju imam metastaze koje me u bilo kojem trenutku mogu uništiti. Da, ispričavam se što nisam znao da imam rak. Kao treće, htio bih reći da sam danas doživio ogromno razočaranje u ljudski rod što zbog svojih zaposlenika što zbog vas, koji ste nas obasipali komentarima punim mržnje tako da sam od danas još više zavolio životinje – naveo je, između ostaloga, vlasnik pizzerije.

Dodao je i da osuđuje nemili događaj te da će idućih dana odlučiti o sudbini svog lokala.

– U ime svog obrta osuđujem ovaj nemili događaj i da mi je bitno samo to da je moj obraz i obraz moga obrta u potpunosti čist, a sad, hoću li i dalje raditi ili ne, to ću sam odlučiti kroz nekoliko dana, kada se malo u meni smiri to razočaranje i slegnu emocije – napisao je na Facebooku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×