22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
napredak

FOTO Radni sastanak Koprivničkih voda s predstavnicima jedinica lokalne samouprave u obuhvatu Aglomeracije Koprivnica
F

Na Studiju izvedivosti Koprivničke vode dobile su pozitivno mišljenje Jaspersa, Ministarstva i Hrvatskih voda u lipnju ove godine.

Ne propustite

U Koprivničkim vodama 29.08.2019. godine održan je radni sastanak na temu Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica, sufinanciranje Projekta u programskom razdoblju 2014.-2020. godine EU sredstvima. Sastanku s predstavnicima Koprivničkih voda prisustvovali su predstavnik Grada Koprivnice i predstavnici općina u obuhvatu Aglomeracije Koprivnica.

Predsjednik uprave Koprivničkih voda Zdravko Petras održao je kratku prezentaciju gdje je informirao prisutne o smanjenju obuhvata aglomeracije Koprivnica zbog ispadanja općine Legrad i Sokolovac sukladno traženju Jaspersa. Iznio je da je procijenjena vrijednost cijelog projekta sada 410,9 milijuna kuna, te je upoznao predstavnike jedinica lokalne samouprave s financijskim obvezama u vezi sufinanciranja nacionalne i lokalne komponente Projekta aglomeracija Koprivnica. Na Studiju izvedivosti Koprivničke vode dobile su pozitivno mišljenje Jaspersa, Ministarstva i Hrvatskih voda u lipnju ove godine.

Prisutni predstavnici Grada i Općina usuglasili su se o imenovanju predstavnika JLS kao članova Povjerenstva za pregled i ocjenu ponuda u postupcima javne nabave na projektu Poboljšanje vodonokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica. Potpisivanje ugovora o dodjeli financijskih sredstava Koprivničkih voda s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike i Hrvatskim vodama predviđeno je za mjesec listopad.

Foto: KC vode
Foto: KC vode
Foto: KC vode
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×