12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
velika čast

Talentirani junior Liklin pozvan u U-19 reprezentaciju izbornika Josipa Šimunića
T

Liklin će se svojim kolegama iz reprezentacije priključiti 4. rujna u Zagrebu, na stadionu Maksimir.

Ne propustite

Talentirani junior Slaven Belupa Luka Liklin dobio je poziv izbornika Josipa Šimunića u U-19 reprezentaciju, pišu službene stranice kluba.

Liklin će se svojim kolegama iz reprezentacije priključiti 4. rujna u Zagrebu, na stadionu Maksimir, a sudjelovat će na Međunarodnom prijateljskom turniru Četiri nacije koji će se igrati od 4. do 9. rujna. Hrvatska U-19 reprezentacija odmjerit će snage s vršnjacima Rusije, Francuske i Slovenije.

– Ponosan sam što sam dobio poziv u reprezentaciju jer je san svakog nogometaša igrati u ‘kockastom dresu’. Ovaj poziv gledam kao nagradu za svoj rad, ali i kao motiv da tako nastavim. Želio bih se zahvaliti izborniku na pozivu i svom klubu bez kojeg ništa od ovog ne bi bilo moguće. Čekaju nas tri teške utakmice, ali vjerujem da možemo osvojiti turnir kojem smo domaćini – rekao je Liklin.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×