15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SURADNJA

FOTO Đurđevački predstavnici posjetom kući Petra Preradovića jačaju kulturno-turističku ponudu
F

Zanimljivo, inicijativa za obnovu Preradovićeve rodne kuće stigla je iz Đurđevca u kojemu je, između ostalog, spomenuti pohađao dva razreda osnovne škole.

Ne propustite

Predstavnice Muzeja grada Đurđevca i predstavnik Turističke zajednice grada Đurđevca posjetili su rodnu kuću Petra Preradovića u Grabrovnici. Cilj je stvaranje suradnje između Grabrovnice i đurđevačkog Muzeja te Turističke zajednice.

Zanimljivo, inicijativa za obnovu Preradovićeve rodne kuće stigla je iz Đurđevca u kojemu je, između ostalog, spomenuti pohađao dva razreda osnovne škole. Spomen kuća nedavno je dobila interaktivne sadržaje koji posjetiteljima njegov opisuju život i djelo.

Prijateljskim posjetom postavljaju se temelji za nova poznanstva i razmjenu iskustva, iz čega se pojavljuje mogućnost za suradnjom.

– Naša dosadašnja iskustva možemo podijeliti, u ovom slučaju, s Grabrovnicom, ali, dakako, i svima onima koji su spremni za obogaćivanje kulturno-turističke ponude svoga kraja – rekla je ravnateljica Edita Janković Hapavel, a prenijele službene stranice Đurđevca.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Flora Centrum Mundi

FOTO/VIDEO Veselo je u Ludbregu, ni loše vrijeme nije zaustavilo kupnju cvijeća uz ritmove bluesa

Prvi svibanjski vikend rezerviran je za 27. po redu sajam cvijeća Flora Centrum Mundi, a ove će se godine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×