13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ponos

FOTO Pomoćnici u nastavi na prijemu kod Jakšića, Crnčić: Učenik kojem pomažem prošao je s čistom peticom
F

Lijepe riječi za sve pomoćnike imala je i Nela Bogadi, stručna suradnica u podravskom suncu.

Ne propustite

Četverogodišnji projekt Grada Koprivnice Odrastanje u jednakosti, Koprivnica – ODJEK III započeo je 1. kolovoza 2017. godine, a traje do 31. srpnja 2021. godine u okviru poziva financiranog iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali Europskog socijalnog fonda, kojeg je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja putem Otvorenog poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.03.2.1.03.

U Gradskoj vijećnici gradonačelnik Mišel Jakšić danas je održao prijem za 23 pomoćnika u nastavi za 28 učenika s teškoćama u razvoju.

Od početka projekta do početka školske godine 2019./2020. za ukupno 39 učenika s teškoćama u razvoju su osigurani pomoćnici u nastavi.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

– Ova godina je vrlo specifična jer smo pokrenuli ogroman ciklus ulaganja. Spremamo se i u izgradnju vrtića u Starigradu. Gradit ćemo i novu školu na Podolicama. Bez ljudi sve te zgrade ne bi vrijedile ništa. Učenice i učenici su nam najbitniji. No, najviše smo ponosni na ovaj projekt jer nam je stalo do solidarnosti i jednakosti. Zahvaljujući svima vama učenici će sami stati na svoje noge. Ostajete u lijepom sjećanju učenicama i učenicima. Na ponos ste svih građanima jer pomažete onima kojima je to potrebno – naglasio je gradonačelnik Jakšić.

Lijepe riječi za sve pomoćnike imala je i Nela Bogadi, stručna suradnica u Podravskom suncu.

– Hvala vam što ste i desna i lijeva ruka našim učenicama i učenicima. Smanjili smo malo kapacitet zbog novog pravilnika. Žao nam je zbog toga. Ali, vjerujem da ćete vi biti učenicima najveća pomoć – istaknula je.

Nela Bogadi // Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Zoran Crnčić studira pravo i jedan je od pomoćnika u nastavi u OŠ Antun Nemčić Gostovinski.

– Imam puno iskustva. U Irskoj sam radio specifičan posao, pomagao sam i živio s osobama s poteškoćama. Lako sam se prilagodio na svojeg učenika. Iskustvo mi je dobro došlo, sada drugačije gledam na to. Imamo dobre rezultate, učenik je prošao s čistom peticom – rekao je Crnčić.

Foto: Ivan Balija
Zoran Crnčić // Foto: Ivan Balija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još je dobro i prošao

“Majstor” dobro proslavio Praznik rada! Sjeo za volan s više od 2 promila, ostao bez novaca i vozačke

Praznik rada učinio svoje i neki su se ipak previše opustili. U kasnim večernjim satima 1. svibnja zaustavljen je 35-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×