21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljena knjiga „Zajedno na putu“
P

Ne propustite

091124.vedris-mKnjiga „Zajedno na putu“ u izdanju koprivničke Župe Močile predstavljena je u ponedjeljak na večer u Društvenom domu na Vinici.

Na promociji su sudjelovali autori msgr. Leonard Markač, Zlatko Vedriš i Blaženka Sataić Jančić te novinar Večernjem lista Zvonimir Despot. Knjiga se bavi vjerskim temama i sadržava razgovore s poznatim i manje poznatim osobama objavljene u časopisu Župe Močile.

O ulozi vjere u njihovim sportskim dostignućima u knjizi između ostalih govore i vrhunski hrvatski sportaši Edurado da Silva, Darijo Srna, Branko Ivanković, Filip Ude, Martina Zubčić, Sandra Šarić, Branka Pereglin, Željka Orehovec i Zdenko Kožul.

Uz varaždinskog biskupa msgr. Josipa Mrzljaka i gradonačelnika Koprivnice Zvonimira Mršića, sinoćnjoj promociji u Društvenom domu na Vinici prisustvovali su i poznat sportaši  Željka Orehovec, Andrea Penezić, Maja Zebić, Mato Matijević, Zlatko Dalić, Antun Havaić i Zdravko Međimorec.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×