18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Goran Kujundžić izlaže u Križevcima
G

Ne propustite

U križevačkom Klubu Kulture u subotu na večer bit će otvorena izložba mladog umjetnika Gorana Kujundžića.

Kujundžić je akademski slikar-grafičar, rođen je u Subotici 1976. godine. Diplomirao je u Zagrebu 2003. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u klasi prof. Miroslava Šuteja, smjer grafika. Od 2005. do 2008. radi kao nastavnik stručnih predmeta u Školi za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti u Osijeku, te kao asistent (vanjski suradnik) na Učiteljskom fakultetu u Osijeku, a od 2008. zaposlen je na Učiteljskom fakultetu u Osijeku kao asistent.

Kao izlagač, Goran Kujundžić sudjeluje na mnoštvu skupnih izložbi (njih 13) u Velikoj Gorici, Zagrebu, Osijeku, Vinkovcima, Pečuhu i Subotici. Posebno treba istaknuti njegove samostalne izložbe (u Pečuhu, u Mađarskoj,i u Vinkovcima), te nagrade. Osvojio je prvu nagradu Pasionske baštine Zagreb 2003, za rad na temu Moj doživljaj muke, a iste godine zaslužio je i dobio nagradu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu za izuzetan uspjeh tijekom studija i diplomskog rada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×