23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
objavljeno

U ponedjeljak nema nastave u našoj županiji, nastavlja se štrajk učitelja
U

Osim naše, štrajkat će i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Virovitičko-podravskoj, Krapinsko-zagorskoj i Zagrebačkoj županiji. 

Ne propustite

Na presici Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske i Sindikata hrvatskih učitelja objavljeno je koje će škole štrajkati, piše Index.

Među njima nalaze se i škole u našoj županiji iz čega proizlazi zaključak kako u ponedjeljak u našim školama nastave neće biti, no učenici mogu doći u škole ako nemaju gdje biti. Osim naše, štrajkat će i u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, Virovitičko-podravskoj, Krapinsko-zagorskoj i Zagrebačkoj županiji.

– 84,94 posto je štrajkalo jučer u srednjim školama. Ali ne broje se ljudi koji su na bolovanju, izletima, i slično, inače bi broj bio skoro 100 posto. Za danas za srednje škole 88,17 posto zaposlenih je u štrajku. Štrajk je nastavljen istim i malo većim intenzitetom – rekao je Branimir Mihalinec, predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×