12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
INTERSLAST

Peterančanka Štefica Lukunić vrhunskom medenom pitom osvojila zlatnu medalju cijenjenog natjecanja
P

Iz Udruge kažu kako veliki rezultat dokaz kako tradicija i kultura Peteranca dugo neće biti zaboravljena.

Ne propustite

Udruga žena Hrvatsko srce iz Peteranca imala je svoje predstavnike na 8. Internacionalnom kongresu slastičarstva Interslast, održanom jučer u Tuhelju.

Uzevši u obzir da je tema ovogodišnjeg kongresa med, naše su slastičarke predstavile tradicionalnu pripremu medenjaka, medenih pita i šapa. Uz to, pokazale su svoje natjecateljske afinitete. Posebno uspješna bila je Štefica Lukunić čijoj je medenoj piti pripao epitet najbolje, a time i zlatna medalja, u seniorskoj kategoriji slastičara profesionalaca i amatera.

Ukupno je sudjelovalo 300 slastičara, dok je u navedenoj kategoriji konkurenciju činilo više od 90 ekipa. Iz Udruge kažu kako veliki rezultat dokaz kako tradicija i kultura Peteranca dugo neće biti zaboravljena.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×