-3.7 C
Koprivnica
Subota, 23. studenoga 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBILJEŽAVANJE

Svjetski dan hrane obilježen na Sveučilištu Sjever, govorilo se o važnosti prehrane mališana
S

Pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek prezentirala je projekt Pametan obrok za pametnu djecu.

Ne propustite

Svjetski dan hrane obilježen je u srijedu na Sveučilištu Sjever, odnosno na Odjelu za prehrambenu tehnologiju.

U organizaciji Sveučilišta i Županijske komore Koprivnica, direktorica službe Nutricionizma i senzorike, istraživanja i razvoja iz Podravke Davorka Gajari govorila je o unapređenju školske prehrane, dok su nutricionistica Natalija Uršulin-Trstenjak i Suzana Operman govorili o važnosti nutricionizma i promjeni prehrambenih navika.

Pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek prezentirala je projekt Pametan obrok za pametnu djecu koji Županija provodi u suradnji s Podravkom. Odgojiteljica Jelena Huzjak i medicinska sestra Maja Skupnjak dotaknule su se prehrane djece rane i predškolske dobi te iznijele iskustva vrtića Zeko Varaždin.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najbolji od najboljih

Hrvatska sahara – Podravina adventure u velikom finalu izbora najboljih turističkih proizvoda

Proglašenje i dodjela nagrada u hrvatskom turizmu upravo se privodi kraju u sklopu Dana hrvatskog turizma u Opatiji, u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×