19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ciklus filmova Jacquesa Tatija

Istinski filmoljupci dolaze na svoje, od danas startaju besplatne projekcije filmova u kinu Velebit
I

Unutar ciklusa u kinu Velebit već danas možete pogledati film Odmor gospodina Hulota koji je na rasporedu večeras u 18 sati.

Ne propustite

Za sve istinske filmoljupce kino Velebit pripremilo je posebnu poslasticu, ciklus filmova Jacquesa Tatija – glumca, scenarista i redatelja, pravim imenom Jacques Tatischeff. Čovjeka koji je u anketi časopisa Entertaiment Weekly izabran na 46. mjesto na popisu 50. najznačajnijih redatelja svih vremena, unatoč malom broju filmova koje je snimio.

Prepoznatljiv lik svog alter-ega, gospodina Hulota, Tati uvodi u svom drugom dugometražnom filmu Odmor gospodina Hulota, a isti lik je protagonist i u filmovima Moj ujak, koji osvaja Oscara u kategoriji najboljega stranog filma 1959. i specijalnu nagradu žirija u Cannesu 1958. godine te filma Play Time  koji nakon tri godine snimanja doživljava komercijalni neuspjeh i Tatijev financijski krah nakon što je u film uložio sve svoje novce.

Unutar ciklusa u kinu Velebit već danas možete pogledati film Odmor gospodina Hulota koji je na rasporedu večeras u 18 sati. Projekcija filma Moj ujak bit će u ponedjeljak 27. listopada u 18 sati dok je projekcija filma Vrijeme igre rezervirana za srijedu, 29. listopada u 18 sati.

Ulaz na sve tri projekcije je besplatan, a održavaju se uz podršku Hrvatskog audiovizualnog centra.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×