19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KAJ JE LEPO, LEPO JE

Blago onome koga ona zove! Prirodna ljepotica u poželjnim hlačama i još poželjnijim gležnjačama razvedrila dan
B

Ne propustite

Na ulicama i trgovima sve više i više je tamnih tonova i to ne samo kad su oblaci u pitanju. Nekako sa sivim oblacima posežemo i za odjećom tamnijih sivih i naravno crnih tonova.

Napravila je to i Koprivničanka koju smo ovih dana ulovili u centru nam grada, volimo što to nije napravila na dosadan način. Jer ako ćemo iskreno, ponekad nam se čini da nema dosadnijeg od tamnih traperica i majice. To zna i mlada dama koja se tog dana odlučila na odabir sivih traperica uskog kroja koje je spretno uvukla u gležnjače ukrašene dobrim starim i još uvijek poželjnim zakovicama.

Da kombinacija nije dosadna pokazuje odabir crne vestice dužeg kroja, obučene preko obične bijele t-shirt majice, a kožna jakna prebačena preko ramena u kombinaciji sa kožnom torbicom na resice detalj je koji bi i sasvim običan outfit uspio pretvoriti u oku ugodno.

Najviše volimo što mlada Koprivničanka uživa u svojoj prirodnoj ljepoti i dokazuje da bi žene češće trebale prošetati ulicama bez šminke!

Foto: Sanjin Bojić
Foto: Sanjin Bojić
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×