17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
advent

Klizalište u Đurđevcu na novoj, predivnoj lokaciji otvara se prvog dana prosinca
K

Klizalište će biti na gotovo istom mjestu kao i prošle godine, pored utvrde Stari grad, no ne u adventskom selu, već doslovno podno utvrde Stari grad, pod zidinama. 

Ne propustite

Đurđevačko klizalište bit će otvoreno u nedjelju 1. prosinca. Otvorenje je zakazano za 18 sati. Isto kao i prošlih godina svima će biti osigurani bijeli lampioni koji će se puštati u zrak zajedno s lijepim željama te će na taj način biti obilježeno otvorenje.

Klizalište će biti na gotovo istom mjestu kao i prošle godine, pored utvrde Stari grad, no ne u adventskom selu, već doslovno podno utvrde Stari grad, pod zidinama. Ako ste posljednjih dana prošli pored velebne utvrde mogli ste vidjeti radove koji su u punom jeku.

U dvorištu utvrde bit će smješteni štandovi raznoraznih domaćih OPG-ova, inače članova Podravinoteke, a u zidinama će biti otvorena vrata koja će voditi na klizalište. Jedno je sigurno, čeka nas predivan doživljaj klizanja pod zidinama Starog grada.

Ulaz na klizalište je besplatan na dan otvorenja. Klizalište će biti otvoreno radnim danom od 10 do 20 sati, a djeca s područja Đurđevca imat će dnevno pola sata klizanja gratis. Cijena klizanja je 10 kuna, a najam klizaljki košta pet kuna.

Svi neklizači mogu se javiti u školu klizanja gospodinu Mariu Lončariću na 095 813 48 72.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

FOTO Rebeka Vidić iz Virja proglašena Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske: “Ovo je velika čast i zadovoljstvo!”

Jučer smo objavili kako je Koprivničanka Iva Hećimović proglašena Best modelom Sjeverozapadne Hrvatske. No, lijepim vijestima tu nije kraj. Još...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×