18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Ulaganje u infrastrukturu

KONAČNO Dva problematična koprivnička raskrižja iduće godine prolaze rekonstrukciju, najavljeni kružni tokovi
K

Obje rekonstrukcije već su najavljivane i ranije, a 2020. godina trebala bi biti ona kada će se i realizirati.

Ne propustite

Dva problematična raskrižja u Koprivnici iduće godine dobit će unaprjeđenje svoje infrastrukture, izjavio je na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Mišel Jakšić.

Radi se o nadvožnjaku na Križevačkoj cesti i raskrižju ulica Ivana Sabolića, Stari Brežanec i Braće Radić, koje bi trebale dobiti kružni tok.

– Hrvatske ceste će rekonstruirati nadvožnjak na obilaznici, tako da ćemo konačno imati primjereni ulaz u grad iz smjera Zagreba, kakav Koprivnica zaslužuje – rekao je Jakšić.

Oba raskrižja, pogotovo ono Sabolićeve, Starog Brežanca i Braće Radić, često su spominjana kao problematična zbog loše preglednosti i gužve koja se na njima stvara, a i lokacija su nerijetkih prometnih nesreća. Obje rekonstrukcije već su najavljivane i ranije, a 2020. godina trebala bi biti ona kada će se i realizirati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×