19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IMPOZANTNE BROJKE

Legendarni Juraj Evačić želi postati drugi Hrvat koji je odradio 200 maratona, u tome ga ne usporavaju ni nesreća i ozljeda glave
L

Ove godine odradio je 17 maratona, no plan nije u potpunosti ispunjen.

Ne propustite

Koprivnički maratonac Juraj Evačić (65) ove je godine istrčao 17 maratona, stigavši do ukupnog broja od 180. Impozantan podatak, no navodi kako plan nije u potpunosti ispunjen.

Naime, trebao ih je odraditi 18, ali ga je prometna nesreća u kojoj je pao s bicikla onemogućila u sudjelovanju na posljednjem, održanom 8. prosinca u Novom Sadu. Trenutno se oporavlja od teže ozljede glave nakon što je sedam dana proveo na liječenju u bolnici.

Vjeruje kako će kroz dva mjeseca biti spreman započeti s pripremama za sljedeću godinu u kojoj želi stići do 200 istrčanih maratona. Do sada je, unutar hrvatskih granica, to uspjelo samo Zagrepčaninu Franji Lončaru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×