10.2 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
VRATAR KRIŽEVACA

Otac teško stradalog Karla Sokača potvrdio kako je operacija dobro prošla: Počinje najvažnija utakmica
O

Obavljena je u Traumatološkoj klinici u zagrebačkoj Draškovićevoj.

Ne propustite

Vratar NK Radnik Križevaca Karlo Sokač teško je ozlijeđen u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Radničkom dolu u Križevcima, o čemu smo pisali ovdje.

Njegov otac Davor za 24sata potvrdio je kako je operacija u Traumatološkoj klinici u zagrebačkoj Draškovićevoj dobro prošla, iako je stanje i dalje kritično.

– U teškom je stanju. Liječnici su zadovoljni operacijom, obavljena u skladu sa svim standardima i normama. To je najbolja bolnica u Hrvatskoj za takve slučajeve i među najboljima u Europi. Sad je sve u Božjim rukama, stanje je i dalje neizvjesno – kazao je otac.

Shrvani otac na svojem Facebook profilu objavio je emotivni status koji prenosimo u nastavku.

– Dragi prijatelji, hvala vam svima na podršci. Oprostite, ne mogu odgovarati na sve pozive i poruke. Mojem Karlu sada počinje najvažnija utakmica, ona na bolničkom krevetu. Sine moj, uvijek sam ti govorio da je život borba. Neka ti dragi Bog pomogne – stoji u objavi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prekrasna djevojka “zaustavila vrijeme” u centru grada, zebrasti uzorak nije nas ostavio ravnodušnima

Ova simpatična plavuša hrabro je odabrala ovu gotovo pa ljetnu haljinu. Ovaj zebrasti uzorak odličan je izbor za šetnju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×