13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GRKINSKA I ULICA MIROSLAVA KRLEŽE

Vrlo opasno raskrižje riješit će se izgradnjom kružnog toka, pješaci i vozači bit će sigurniji
V

Procijenjena vrijednost je 1,3 miilijuna kuna.

Ne propustite

Rekonstrukcija raskrižja Grkinske ulice i Ulice Miroslava Krleže novi je projekt koji je Grad Đurđevac u suradnji sa Županijskom upravom za upravljanje županijskim i lokalnim cestama prijavio na raspisani poziv iz područja sigurnosti na cestama.

Kako stoji na gradskim stranicama, riječ je o opasnom raskrižju. Predviđeni radovi podrazumijevaju uklanjanje postojećeg asfalta i rubnjaka, premještaje stupova javne rasvjete, rekonstrukciju mreže oborinske odvodnje, pripremu posteljice, postavljanje betonskih rubnjaka i asfaltiranje. Procijenjena vrijednost je 1,3 milijuna kuna. Ministarstvo unutarnjih poslova sufinancirat će projekt u iznosu od 47 posto, dok će ostalo biti osigurano iz gradskog i proračuna ŽUC-a.

– Izgradnjom kružnog toka smanjit će se brzina prometovanja na spoju triju ulica te će se osigurati dodatna sigurnost pješacima i vozačima koji se uključuju u promet iz ulice Miroslava Krleže na Grkinsku ulicu – objasnio je gradonačelnik Hrvoje Janči, a prenijele gradske stranice.

Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Foto: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×