33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RASINJSKA UDRUGA MLADIH

Velika fašnička povorka u Rasinji u nedjelju će zatvoriti promet, evo kada je okupljanje i što donosi bogati program
V

Princ Fašnik bit će osuđen i spaljen povratkom povorke, nakon čega će uslijediti kratki program.

Ne propustite

Rasinjska udruga mladih (RUM) ove godine organizira 7. Veliki rasinjski fašnik koji će se održati u nedjelju. Okupljanje će započeti u 13 sati ispred društvenog doma u Rasinji, dok će u 14 sati maškare formirati povorku koja će se kretati ulicama Andrije Palmovića, J. H. Rasinjanina i Gornji kraj gdje će se okrenuti, pa istim ulicama otići do Ulice Baruna Inkeya te do Bistroa Brodec-Šimunić. U konačnici, put će završiti ponovno ispred društvenog doma.

Cijelim putem pratit će ih policijska pratnja, a dio javne županijske ceste (ulice Baruna Inkeya, Andrije Palmovića, J. H. Rasinjanina i Gornji kraj) bit će zatvorene od 14 do 17.30 sati.

Princ Fašnik bit će osuđen i spaljen povratkom povorke, nakon čega će uslijediti kratki program – ples pod maskama, druženje uz kuhano vino, čaj i krafne, vrijedne i bogate nagrade najboljima te slatki pokloni za najmlađe maske.

Foto: Rasinjska udruga mladih
Foto: Rasinjska udruga mladih
Foto: Rasinjska udruga mladih
Foto: Rasinjska udruga mladih
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×