20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dvd

FOTO Uskrsni blagdani nisu prošli bez intervencije vatrogasaca, gorjelo na dva kraja županije
F

Sinoć se pak vatra rasplamsala na rubnom dijelu Đurđevca.

Ne propustite

Same blagdane Uskrsa i Uskrsnog ponedjeljka vatrogasci nisu imali prilike provesti bezbrižno. U nedjelju, baš na Uskrs, u Sigecu se zapalilo nisko raslinje i suha trava na površini oko 2500 kvadrata, o čemu smo pisali OVDJE.

Policija je izvijestila kako se zapalila neobrađena površine, a ozlijeđenih nije bilo, kao ni materijalne štete. Požar su ugasili vatrogasci DVD-a Sigetec, Drnje, Legrad, Peteranec i Rasinja.

Sinoć se pak vatra rasplamsala na rubnom dijelu Đurđevca. U Ulici Miroslava Krleže došlo je do požara na drvenom objektu. Kako su nam jučer javili čitatelji, izgorjele su dvije šupe, a vatra je zahvatila i 20 metara naslaganih drva. Požar je zabilježen u 22.15.

Ugasili su ga vatrogasci JVP Đurđevac. Ozlijeđenih nije bilo, a očevid će biti danas. I o tome ste mogli jučer čitati na ePodravini.

Foto: Snimio čitatelj ePodravine
Foto: Snimio čitatelj ePodravine
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×