12.4 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Svega je bilo

Neviđen kaos u podravskom selu, pet muškaraca, zračni pištolj, sjekira i bejzbolska palica u velikom neredu
N

Dva najstarija, 65-godišnjak i 36-godišnjak, kažu iz policije, dobit će optužni prijedlog vezan i za Zakon o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Ne propustite

Kakav se kaos dogodio jučer u mjestu Gorica, teško je i opisati, a sudjelovalo je pet osoba i nekoliko vrsta oružja.

Sve je počelo u 18.40 kada su 65-godišnjak i 17-godišnjak vikali, galamili i vrijeđali jedan drugoga. Potom je stariji muškarac otišao u kuću i donio je zračni pištolj te je mahao njime prema mladiću.

Kad se činilo da se sve smirilo, oko 19 sati došla su dva 20-godišnjaka i 36-godišnjak te se stali obračunavati sa 65-godišnjakom. Bilo je tu još vike i uvreda, a 36-godišnjak je potegnuo i sjekiru kojom je mahao uokolo. Imao je i 65-godišnjak čime zaprijetiti, vitlao je bejzbol palicom.

Na kraju svega nije bilo ozljeda, a protiv svih uključenih bit će podignut optužni prijedlog za remećenje javnog reda i mira. Dva najstarija, 65-godišnjak i 36-godišnjak, kažu iz policije, dobit će optužni prijedlog vezan i za Zakon o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

tko ga se sjeća?

ePODRAVINA FLASHBACK Ovo morate vidjeti! Tulumi u legendarnom Jokeru još uvijek se pamte, a fotke otkrivaju jeste li bili tamo

Oni koji su izlazili početkom 2000-ih reći će kako je noćni život Koprivnice u to vrijeme "gorio". Brojni kafići...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×