13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Zanimaju ih argumenti

Sindikati se sastali i pripremili na pregovore: “Nema smisla smanjivati plaće u javnom sektoru”
S

Ne propustite

Sindikati javnih službi jučer poslijepodne održali su sastanak na kojem su dogovarali zajednički stav prema Vladi i prijedlozima smanjenja plaća u javnom i državnom sektoru.

Spremni su za pregovore i naglašavaju da ih zanimaju argumenti za smanjenje plaća.

– Nema smisla niti fiskalnog efekta smanjivati plaće u javnom sektoru u ovom trenutku. Svi rezovi unutar javnog sektora bili bi kao da s kapljicom vode pokušavate spasiti ne more nego cijeli ocean – kaže Sanja Šprem, čelnica Sindikata osnovnih škola, a prenosi N1.

Dodaju kako se pokušava stvoriti sukob između javnog i privatnog sektora, ali da bez obzira na sve, rezanjem u javnom sektoru neće se spasiti budžet Republike Hrvatske.

– Niti u jednoj zemlji Europske unije nije došlo do kresanja plaća u javnom sektoru niti u obrazovanju. Mislim da bi to bio krivi put u Republici Hrvatskoj – zaključuje Šprem.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još je dobro i prošao

“Majstor” dobro proslavio Praznik rada! Sjeo za volan s više od 2 promila, ostao bez novaca i vozačke

Praznik rada učinio svoje i neki su se ipak previše opustili. U kasnim večernjim satima 1. svibnja zaustavljen je 35-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×