15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odluka saveza

SLUŽBENO Samo Prva HNL bez gledatelja ide dalje, sve ostale lige se NE nastavljaju, pa ni ŽNL
S

Druga HNL i Treće HNL te ostale niže lige neće nastaviti s natjecanjem u sezoni 2019./20., kao ni natjecanja u svim mlađim uzrasnim kategorijama.

Ne propustite

Hrvatski nogometni savez službeno se oglasio na svojim stranicama povodom epidemije koronavirusa i nastavka nogometa na području Hvatske.

Tako se mjere popuštanja koje se tiču trenažnih procesa odnose na razdoblje od sljedeća dva tjedna, dok se mogućnost održavanja natjecanja predviđa za kraj svibnja i početak lipnja.

Očekujući da će predloženi datumi biti potvrđeni od strane Stožera civilne zaštite, Izvršni odbor HNS-a promijenio je svoju odluku od 7. travnja 2020. te odlučio kako će nogometna sezona biti nastavljena 30. i 31. svibnja utakmicama polufinala Hrvatskog kupa, dok bi tjedan dana kasnije, 6. lipnja, bilo nastavljeno natjecanje u Hrvatski Telekom Prvoj ligi. Sve utakmice bile bi odigrane bez prisustva gledatelja.

Finale Kupa igralo bi se 1. kolovoza 2020. godine. Druga HNL i Treće HNL te ostale niže lige neće nastaviti s natjecanjem u sezoni 2019./20., kao ni natjecanja u svim mlađim uzrasnim kategorijama.

IO će naknadno donijeti odluke o eventualnom nastavku natjecanja u 1. HNLŽ te 1. HMNL, kao i ostale nužne odluke koje se tiču svih natjecanja pod ingerencijom HNS-a, o čemu će klubovi i javnost biti pravodobno obaviješteni.

Također, HNS će, sukladno preporukama HZJZ-a, donijeti obvezujuće upute za klubove uoči nastavka natjecanja, kako bi se maksimalno zaštitilo zdravlje igrača i svih nogometnih aktera.

Ostaje vidjeti kakve će se odluke donijeti na razini Saveza, hoće li se poništiti prvenstva i kup, ili proglasiti prvaci u prvenstvima. To je važno zbog želja nekih kluba da idu u viši rang, kao i onih klubova koji ‘vise’.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kvizaški nastup

Koprivnički knjižničar Kristian Ujlaki odličan na Milijunašu, otišao kući s dobrim dobitkom

Svim Koprivničancima dobro poznati knjižničar Kristian Ujlaki nastupio je danas na kvizu Tko želi biti milijunaš. Kristian je vrlo glatko...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×