17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POKAŽITE KREATIVNOST

Shopping centar Lumini slavi šesti rođendan, čestitajte im i osvojite super nagrade, evo gdje i kako
S

Natječaj traje od 6. do 10. svibnja 2020. – možete komentirati na Facebooku i Instagramu.

Ne propustite

Pandemija koronavirusa s kojom se Hrvatska, ali i cijeli svijet, bore proteklih nekoliko mjeseci privremeno je zatvorila vrata većine lokala u Lumini shopping centru.

– Zahvaljujući socijalnom distanciranju, ali i slušanju savjeta epidemiologa, situacija s COVID-19 u našoj je zemlji na dobrom putu. Ima li onda boljeg trenutka da skupa proslavimo šesti rođendan Lumini shopping centra, makar i online? – pitaju se.

Uzevši u obzir da nije moguće organizirati veliko rođendansko slavlje s tortom, glazbom i animacijom, odlučili su pronaći način kako se zahvaliti svojim posjetiteljima za vjernost jer su upravo oni sastavni dio Luminija, poručuju.

– Polako se popušta s mjerama prevencije i, dok s nestrpljenjem čekamo da nas ponovno posjetite, mislimo na vašu sigurnost pa stoga: ostanite odgovorni, ali proslavite s nama šesti rođendan uz odlične nagrade koje smo pripremili samo za vas! – kažu.

Vjerojatno ste ovih posljednjih mjesec dana presložili ormare i odvojili odjeću koja vam više ne treba, a možda ste se i odlučili za novi lifestyle trend minimalizma. No, kako onda posložiti modne kombinacije savršene za proljeće/ljeto 2020. u kojima ćete uskoro krenuti na posao?

Foto: Lumini

Najvažnije je da imate nekoliko statement komada uz koje će onda svaki look bolje izgledati. A možda su i vaši klinci prerasli svu obuću i odjeću pa sad gledate kako ih opremiti za toplije dane?

Twister igraonica, Buzz, Sport Vision, Baby Center, Top Shop, Vitapur, Tvornica zdrave hrane, dm, Skechers, Prima, ZOO CITY, Watch Centar, Kopitarna, Adidas, Ciciban, C&A, Dominik zlatarnica i srebrnarnica, Benetton ili Tom Tailor – sve su to trgovine u kojima će deset sretnika moći iskoristiti poklon bon!

Kako možete sudjelovati u natječaju?

– Pravila nisu nimalo teška – od vas tražimo samo malo kreativnosti i mašte. Na našim društvenim mrežama nam ispod objave ostavite čestitku za šesti rođendan, a deset najkreativnijih će odabirom Lumini žirija osvojiti super nagrade: 10 x 300 kn poklon bon u centru Lumini – objašnjavaju.

Natječaj traje od 6. do 10. svibnja 2020. – možete komentirati na Facebooku i Instagramu.

– Veselimo se svim vašim čestitkama! Lumini nije samo shopping centar već i mjesto druženja i nadamo se da ćemo vas sve uskoro ponovno vidjeti na kavi. A dotad, ostanite odgovorni i proslavite online rođendan s nama! – zaključuju.

Lumini
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uoči Praznika rada

FOTO/VIDEO Gazde napravili pravi tamburaški spektakl, svojim hitovima dirnuli Koprivničance u dušu

Gazde su jedan od onih bendova za koji se čini da su na sceni cijelu vječnost, a danas su...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×