18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRAGIČAN EPILOG

Preminuo mladić koji je upucan u krvavom obračunu u Međimurju
P

Došlo je do pucnjave u kojoj su ranjene dvije osobe, Ratimir Benčić, pukovnik Hrvatske vojske te 28-godišnji Martin Pilić iz Vularije.

Ne propustite

Početkom svibnja, točnije u subotu, 2. svibnja došlo je do krvavog obračuna u Vulariji u kojem su sudjelovale tri osobe. Do svađe je navodno došlo zbog krađe kosilice.

Došlo je do pucnjave u kojoj su ranjene dvije osobe, Ratimir Benčić, pukovnik Hrvatske vojske te 28-godišnji Martin Pilić iz Vularije. Obojica su s teškim ozljedama prevezeni tada u čakovečku bolnicu, s tim da su ozljede mladića bile opasne po život jer je pogođen u glavu.

Dvadesetak dana borio se za život u bolnici, a danas je stigla tužna vijest da je izgubio borbu za život. Tu informaciju, portalu eMeđimurje, potvrdili su i u PU međimurskoj. Za pokušaj ubojstva osumnjičen je 61-godišnjak, a ostaje za vidjeti kako će se ovo kazneno djelo sada prekvalificirati.

Iza Martina ostaju supruga Arijana te dvije kćeri u dobi od 2 i 3 godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×