19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Obnovljeno i uređeno

Dječje igralište u parku Pod lipama spremno za mališane, još će se i dodatno urediti
D

Jučer je obavljena je primopredaja zgotovljenih radova prema ugovoru o izgradnji spomenutog dječjeg igrališta.

Ne propustite

Novo dječje igralište u parku Pod lipama u Novigradu Podravskom spremno je za klince, igru i veselje.

Jučer je obavljena je primopredaja zgotovljenih radova prema ugovoru o izgradnji spomenutog dječjeg igrališta. Cijena igrališta bila je 176.186,45 kuna, oko 5000 kuna manje od predviđenog jer se nisu uklanjala postojeća igrala.

Foto: Općina Novigrad Podravski

– Kako bi igralište bilo što funkcionalnije kanimo obaviti još neke radove. Zamolio sam izvođača da izračuna cijenu izmicanja rubnjaka uz stazu na tri mjesta za postavu tri klupe i betoniranje podloge za postavu jedne parkovne pametne klupe s time da nam, zbog dobre dosadašnje poslovne suradnje, te poslove odradi gratis (ako mu je taj trošak prihvatljiv), a o čemu bi sklopili Ugovor o donaciji. Od našeg domaćeg obrtnika, soboslikara Kreše C. naručili smo farbanje starih igrala, približno u boje kakve se nalaze na ovim novim igralima.  S poslom ravnanja terena navozom humusa i sijanjem trave pričekati ćemo kasnu jesen ili zimu, dok igralište neće biti u korištenju, jer bi se sada zemlja raznosila i prljala igrala i antistres podlogu – opisao je načelnik Zdravko Brljek.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×