24.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uhićen

Mladić na đurđevačkom području dobio prijetnje smrću
M

Dogodilo se to na đurđevačkom području.

Ne propustite

PU Koprivničko-križevačke dovršila je krim istraživanje vezano za prijetnju. Radi se o tome da je 44-godišnjak s područja Sisačko-moslavačke županije prijetio 22-godišnjaku.

Dogodilo se to na đurđevačkom području, a prijetio mu je da će ga ubiti. Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

– Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je osumnjičeni 44–godišnjak s područja Sisačko – moslavačke županije na đurđevačkom području prijetio riječima oštećenom 22 – godišnjaku da će ugroziti njegov život – piše PU Koprivničko-križevačka.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

predivna

FOTO Koprivničanka Valentina na izboru Najljepše mame Hrvatske ponijela titulu Miss elegancije: Mislim da mi to baš stoji

Završeno je osmo finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Titulu Elegantnost2024 osvojila je predivna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×