13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Do sada prijavljeno 300 sudionika

Uskoro počinju prve probe za Picokijadu, evo kako i gdje se statisti mogu javiti
U

Udruge koje će sudjelovati organizirano ne moraju dolaziti u punom sastavu, već je dovoljno da ispred svake udruge dođe jedan predstavnik sa popisom sudionika.

Ne propustite

Uskoro će se održati prvo okupljanje statista i prve probe uoči Picokijade.

Prvo okupljanje održat će se u nedjelju u 19 sati podno utvrde Stari grad, kako bi se izradio popis svih sudionika scenskog spektakla te dogovorio raspored proba.

Udruge koje će sudjelovati organizirano ne moraju dolaziti u punom sastavu, već je dovoljno da ispred svake udruge dođe jedan predstavnik sa popisom sudionika, kažu iz Grada Đurđevca.

– Do sada se prijavilo oko 300 sudionika, što je velika brojka koja se kako se približavamo datumu Legende samo povećava, a organizacijski odbor ovogodišnje Picokijade poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje u prikazu. Podsjećamo da ovu jedinstvenu priredbu na otvorenom s preko 300 sudionika Podravine i regije, na tekst Vida Baloga ove godine režira jedan od najpoznatijih hrvatskih redatelja, majstor spektakla, Krešimir Dolenčić, rođeni Picok koji je ovom prilikom najavio brojna iznenađenja i nove scene u prikazu – podsjetili su iz Grada.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×