12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
prijavite se

Crosscity Buckets opet dolazi u Križevce, sjajni turnir u uličnoj košarci donosi vrijedne nagrade, broj mjesta je ograničen!
C

Udruga organizator turnira po drugu je godinu zaredom Udruga P.O.I.N.T., dok je uz turnir i Udruga KVARK koja će osigurati tehničku podršku tijekom turnira, a i ugostit će after party u Galeriji K2. 

Ne propustite

Križevci će i osmu godinu u nizu biti poprište Crosscity Bucketsa, turnira u uličnoj košarci koji će se održati 11. srpnja pod sada već ustaljenim sloganom – ULICA TO SMO MI.

Nakon što je turnir prošle godine podignut na razinu više organizatori turnira zadovoljno ističu da će ove godine turnir biti službeno prijavljen pri FIBA-i te će se sve ekipe boriti za bodove koji se računaju za FIBA ranking.

Osmo izdanje turnira bit će bez dileme najbolje do sad. Planira se pregršt noviteta i iznenađenja, a što se sportskog dijela tiče iz organizacije mogu potvrditi kako će križevačka publika imati prilike vidjeti ekipe iz samog vrha Hrvatske, a bit će i ekipa iz inozemstva, rekao je Dejan Hrlec, jedan od osnivača i glavnih organizatora turnira.

Turnir se ponovno igra na igralištu križevačke gimnazije, s pripremljenom gumenom podlogom. Prošle godine kiša je malo poremetila planove, što se nadaju da se neće dogoditi i ove godine.

Sudit će licencirani suci, a novitet će biti i dodatni semafor iza koša. Neće nedostajati ni dobre glazbe i zabave. Uz tradicionalno cjelodnevno vođenje programa tijekom turnira, po prvi puta organizirat će se i službeni after party i to u centru Križevaca. Tulum na
otvorenom počinje pola sata iza ponoći u Galeriji K2, a za party je zadužen DJ MIRZAISFAB.

Prijave ekipa vrše se putem službene FIBA 3×3 stranice na OVOM linku.

Kotizacija je 200 kuna, svi igrači turnira dobivaju službenu CB2020 kratku majicu, osvježenje i mogućnost osvojiti najveći nagradni fond dosad. Pobjednici turnira postat će bogatiji za 4000 kuna, poraženim finalistima pripast će 2000 kuna, dok će treća ekipa Crosscity Bucketsa zaraditi 1000 kuna. Kao i prošle godine, nagradu za MVP-a turnira od 500 kuna osigurat će Caffe Bar Planet Križevci.

Uz njih, zlatni sponzori turnira su tvrtke HM Projekt, Poljocentar, Agro-Vet, Radnik i Caffe Bar Time Out, a turnir još podržavaju i tvrtke Trgo-agencija, Kašik, Strojrem, Artmedia, Roloflex i Robin trgovine.

Udruga organizator turnira po drugu je godinu zaredom Udruga P.O.I.N.T., dok je uz turnir i Udruga KVARK koja će osigurati tehničku podršku tijekom turnira, a i ugostit će after party u Galeriji K2.

Sve dodatne upite možete poslati na mail: krizevackibasket@gmail.com, putem mobitela (+385915796465 – Dejan Hrlec) ili u inbox Facebook stranice turnira: https://www.facebook.com/CrosscityBuckets/.

Za kraj spomenimo kako je turnir organičen na 16 ekipa. Prijave su već otvorene, stoga požurite i prijavite svoju ekipu putem linka https://tinyurl.com/buckets2020.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Do 30. svibnja

Daje se u zakup državna zemlja, poljoprivrednici požurite – ovo su detalji iz natječaja

Kako doznajemo, Općina Koprivnički Ivanec objavila je upravo javni natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×