12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
hrabri podvig

Tri hrabra vatrogasca nagrađena su Poveljom Grada Đurđevca za spašavanje psa iz cijevi
T

Hrabri vatrogasac bez imalo oklijevanja uvukao se u malu rupu koja je bila taman njegove veličine i spasio psa.

Ne propustite

Hrabri vatrogasci JVP-a Đurđevac Danijel Barberić, Željko Zalar i Hrvoje Ređep nagrađeni su Poveljom Grada Đurđevca za podvig spašavanja psa o kojem su izvještavali svi hrvatski mediji, naravno i epodravina.

Nesretan pas zaglavio je u cijevi, kanalu koji prolazi ispod putnog mostića koji vodi u dvorište. Njegovo jaukanje čuli su ljudi koji su pozvali vatrogasce. Hrabri vatrogasac bez imalo oklijevanja uvukao se u malu rupu koja je bila taman njegove veličine i spasio psa koji se uskoro opet veselo igrao s prijateljima po dvorištu.

Za spašavanje psa, vatrogasci su nagrađeni priznanjem Prijatelja životinja te su uvršteni na Top 10 listu pozitivaca, a sada su nagrađeni i gradskim priznanjem koje im je uručeno na svečanoj dodjeli priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama Grada Đurđevca, a priznanje su im uručili predsjednik Gradskog vijeća i gradonačelnik Grada Đurđevca.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×