19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
GODIŠNJA SKUPŠTINA

Sastao se Klub liječenih alkoholičara Križevci, u vrijeme koronavirusa podrška i razgovori obavljali su se telefonski
S

Na Skupštini su ujedno uručena priznanja članovima povodom njihovih obljetnica apstinencije od alkohola i pušenja.

Ne propustite

Članovi Kluba liječenih alkoholičara Križevci održali su u utorak 7. srpnja Godišnju skupštinu na otvorenom, kod Srednje gospodarske škole u Križevcima.

Skupštinu je otvorio predsjednik KLA Križevci Tihomir Horvat te na samom početku naglasio kako Klub broji 28 aktivnih članova, od toga 22 apstinenata i šest članova obitelji te tri prijatelja kluba.

Naveo je pritom i aktivnosti Kluba koje su prvenstveno usmjerene na održavanje redovitih terapijskih sastanaka u prostoru Doma zdravlja Križevci, suradnju s drugim srodnim klubovima u vidu organizacije sportskih događaja te obilježavanja mjeseca borbe protiv ovisnosti i druge.

S obzirom na nemogućnost održavanja redovitih sastanaka zbog pandemije koronavirusa, stručni djelatnici i članovi kluba prilagodili su svoje aktivnosti tako da su se apstinenti redovito javljali telefonski i tako održavali apstinenciju.

Okupljenima se obratio i gradonačelnik Mario Rajn koji je čestitao apstinentima i stručnim djelatnicima na predanom radu. Istaknuo je kako Klub zaslužuje podršku Grada i cijele društvene zajednice.

– Vidim da je ovdje jedna izrazito obiteljska atmosfera. Drago mi je da kažete da vam je Grad partner i budite sigurni da imate s naše strane građansku, društvenu, ljudsku potporu. Puno je ovdje ljudskih priča, inspirirajućih koje bi vjerojatno mnogi mladi trebali poslušati kako se boriti s ljudskim slabostima i više od svega kako činiti dobro sebi i svojoj obitelji – rekao je Mario Rajn.

Prigodnim riječima obratili su se i stručni djelatnici: prvostupnica sestrinstva Zlatica Nemec, prof. Milan Čapalija i mag. socijalnog rada Nataša Habijanec Sokač istaknuvši doprinos Kluba u liječenju od ovisnosti o alkoholu i boljem i zdravijem životu.

Na Skupštini su ujedno uručena priznanja članovima povodom njihovih obljetnica apstinencije od alkohola i pušenja.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×