22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
druženje

FOTO Mali vatrogasci uživaju i uče na Ljetnom kampu na Cerinama, isprobali i kako ugasiti požar
F

Članovi DVD-a Koprivnica pripremili su im niz zabavnih igara i vježbi kakve se izvode na natjecanjima za vatrogasnu mladež, a pokazali su im i vatrogasno vozilo te što se sve u njemu nalazi.

Ne propustite

Drugi ovogodišnji Ljetni kamp na Bazenima Cerine ugostio je u srijedu dobrovoljne vatrogasce iz DVD-a Koprivnica. Mališani koji u pet dana kampa uživaju u kupanju, igri, zabavi i druženju ovog su puta upoznali vatrogasce i njihovu opremu koju koriste kod gašenja požara.

Članovi DVD-a Koprivnica pripremili su im niz zabavnih igara i vježbi kakve se izvode na natjecanjima za vatrogasnu mladež, a pokazali su im i vatrogasno vozilo te što se sve u njemu nalazi. Naravno, djeci najdraži dio druženja s vatrogascima bio je isprobavanje gašenja požara i osvježenje vodom koje su zaslužili nakon što su prošli vježbe na poligonu te isprobali i dio vatrogasne opreme koja, uvjerili su se sami, nije baš lagana niti praktična za nositi.

Ipak, mališani su zaključili da pravim vatrogascima nije nikakav problem i s mnogo opreme na sebi ugasiti bilo koji požar.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×