21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POTRAGA JOŠ TRAJE

FOTO Objavljen je identitet muškarca koji je nestao nakon prevrtanja čamca na Dravi, policija moli za pomoć
F

Ima smeđu kosu te plave oči, a u trenutku nestanka nosio je plave kratke hlače.

Ne propustite

Ronioci Interventne jedinice policije, brojni policijski službenici te snage HGSS-a od jučer tragaju za muškarcem koji je nestao nakon prevrtanja čamca na Dravi.

Riječ je o Nikoli Dombaju, 50-godišnjaku iz Varaždina čiji je opis sada objavljen na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba. Ima smeđu kosu te plave oči, a u trenutku nestanka nosio je plave kratke hlače.

– Tijekom plovidbe rijekom Dravom došlo je do prevrtanja čamca nedaleko od Ferdinandovca i nestanka Nikole Dombaja – stoji pod stavkom Okolnosti nestanka na stranici nestali.gov.hr.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Nikola Dombaj // Foto: Policijska uprava koprivničko-križevačka
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×