15.7 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ozlijeđene osobe

Stariji biciklist teško ozlijeđen u sudaru s autobusom, u Jagnjedovcu mladića prevario zavoj pa je okrenuo Mazdu na krov
S

Vozač autobusa nije bio pod utjecajem alkohola, dok je starijem biciklistu u Općoj bolnci Koprivnica izvađena krv i izuzet urin.

Ne propustite

Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama dogodile su se jučer na području naše županije.

Prva se dogodila ujutro, oko 8 sati, kad je 87-godišnjak na biciklu Turist oduzeo prednost prolaska autobusu. Autobusom je u smjeru Kunovec Brega upravljao 23-godišnjak. Zbog oduzimanja prednosti autobus je prednjim dijelom udario u bočnu stranu bicikla zbog čega je biciklist pao na cestu i zadobio teške tjelesne ozljede.

Vozač autobusa nije bio pod utjecajem alkohola, dok je starijem biciklistu u Općoj bolnci Koprivnica izvađena krv i izuzet urin, sve kako bi se vidjelo ima li u njegovoj krvi alkohola. Protiv biciklista će biti pokrenut prekršajni postupak.

No, i popodne se dogodila prometna nesreća. U Jagnjedovcu na otvorenom dijelu ceste 26-godišnjak je vozio Mazdu i očito nije bio upoznat s cestom. Vozio je prebrzo te je sletio s ceste i prevrnuo se na krov. Bilo je to oko 18.45 sati. Vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nije se dao alkotestirati

‘Pijanec’ u Starigradu jedva sjedio za volanom, policija ga spriječila da napravi još veću glupost

Na njegovu, ali i sreću ostalih sudionika u prometu pijani je muškarac isključen iz prometa, a uslijedila je i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×