33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Hrvatski kup

PROMJENA TERMINA Dinamo u Ferdinandovac dolazi u subotu!
P

Ne propustite

Ferdinandovac je pobjedom protiv Ivančice prošao u glavni ždrijeb Hrvatskog nogometnog kupa. Tim slavljem ostvarili su se najljepši snovi jer ždrijeb im je podario susret protiv najboljeg hrvatskog kluba, zagrebačkog Dinama.

Utakmica se trebala igrati 7. listopada u 15 sati, no došlo je do promjene termina. Na prijedlog zagrebačkog Dinama, Modri će u Ferdinandovac doći već iduće subote, 26. rujna! Susret najvjerojatnije počinje u 16 sati.

Ferdinandovac je sugestiju prihvatio jer je takav spektakl puno lakše organizirati u subotu, a i posjeta će zasigurno biti veća! Naravno, poštivat će se sve epidemiološke mjere.

Dinamo je svoju prvenstvenu utakmicu s Rijekom odgodio na traženje Riječana, tako da im se otvorio termin. Ferdinandovac je taj vikend trebao gostovati u Drnju, no i taj će susret biti odgođen.

Gledateljima će pristup biti dozvoljen, a karte će se prodavati po cijeni od 40 kuna. Pratite portal ePodravinu jer ćemo podijeliti nekoliko karata kroz našu nagradnjaču!

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×