17.4 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DRUGA HKL SJEVER

Kuglači Graničara odradili posljednje treninge uoči nove sezone, Lovašen: Jedva čekamo baciti prve kugle
K

Izvršni odbor Hrvatskog kuglačkog saveza donio je odluku kojom će se utakmice odigravati bez gledatelja.

Ne propustite

Kuglači Graničara iz Đurđevca odradili su posljednje treninge uoči nove sezone Druge HKL Sjever koja kreće 3. listopada. Picoki će gostovati u Bjelovaru te igrati protiv Željezničara.

– Završili smo pripreme i s nestrpljenjem očekujemo novu natjecateljsku sezonu. Ambicije su nam velike i nadamo se plasmanu u gornjem dijelu tablice, kao i prošle sezone kada smo osvojili treće mjesto. Cijela je ekipa na okupu od prošle sezone i vlada jako dobro raspoloženje, jedva čekamo baciti prve kugle. Bit će malo neobično igrati bez publike, ali ćemo se brzo priviknuti – rekao je glasnogovornik kluba Zdravko Lovašen.

Izvršni odbor Hrvatskog kuglačkog saveza donio je odluku kojom će se utakmice odigravati bez gledatelja, čime će prisustvovati samo prijavljeni igrači, suci, redar i eventualno predstavnik saveza. Obavezno je i mjerenje temperature prije ulaska na kuglanu, dezinfekcija ruku i obuće. Kugle će se, pak, dezinficirati nakon dva seta, odnosno nakon odigranih 60 hitaca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Čestitamo!

FOTO Rebeka Vidić iz Virja proglašena Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske: “Ovo je velika čast i zadovoljstvo!”

Jučer smo objavili kako je Koprivničanka Iva Hećimović proglašena Best modelom Sjeverozapadne Hrvatske. No, lijepim vijestima tu nije kraj. Još...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×