18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OŠ ĐURO ESTER

Donirali velike količine hrane i potrepština za mačke i pse o kojima skrbe Šinterice dobra srca
D

Ovogodišnja akcija bila je dobrovoljna i trajala je dva tjedna.

Ne propustite

Učenici i nastavnici koprivničke Osnovne škole Đuro Ester za kraj ove izazovne godine proveli su akciju prikupljanja hrane i potrepština za Udrugu Šinterice dobra srca, koja se bavi zbrinjavanjem i udomljavanjem napuštenih mačaka i pasa.

Ovo je druga akcija koju škola Đuro Ester organizira za ovu Udrugu. Prva je provedena pred dvije godine i pokazala je visoku razine empatije učenika.

Ovogodišnja akcija bila je dobrovoljna i trajala je dva tjedna. Ukupno je prikupljena 201 konzerva, 215 malih vrećica/obroka, 63 paštete i 90 vrećica, raznih veličina suhe hrane. Donirane su i četiri vreće pijeska za mačke te nekoliko igračaka za mačke.

Novu akciju prikupljanja hrane za životinje u školi najavljuju za svibanj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×