18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SOLIDARNOST NA DJELU

Nabavljeno 520 pari tenisica, uskoro će ih dobiti učenici kojima su najpotrebnije
N

Unatoč tome što akcija nije održana na tradicionalan način obilaskom kućanstava zbog problema i ograničenja izazvanih širenjem epidemije, prikupljeno je više novčanih sredstava nego prijašnjih godina.

Ne propustite

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica tijekom 48. akcije Solidarnost na djelu koja je provedena u listopadu 2020. godine prikupilo je ukupno 80.643,60 kuna. Taj iznos namijenjen je bio za nabavku tenisica učenicima slabijeg imovinskog stanja iz ukupno 16 osnovnih i srednjih škola s područja Koprivnice i 11 okolnih općina. Kao što je predviđeno, nabavljeno je ukupno 520 pari tenisica. Ovih dana predstavnici škola preuzimaju u gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica tenisice koje će podijeliti svojim učenicima.

– Zahvaljujemo svim ljudima dobre volje koji su i ove godine iskazali svoju solidarnost i na taj način pomogli našim najmlađima u socijalnoj potrebi. Zahvaljujemo svima koji su bili uključeni u akciju te na taj način još jednom iskazali svoji humanost i veliko srce. Ovogodišnja akcija Solidarnost na djelu provedena je pod nazivom „Ne dvoji. Za drugog izdvoji.“ Unatoč tome što akcija nije održana na tradicionalan način obilaskom kućanstava zbog problema i ograničenja izazvanih širenjem epidemije, prikupljeno je više novčanih sredstava nego prijašnjih godina. Stoga je ove godine bilo moguće nabaviti još više pari obuće nego inače – izvijestili su iz koprivničkog Crvenog križa.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×